Sveriges andra match i Fotbolls EM 2021

Sverige möter något av lagen Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irland i sin andra EM match i Dublin den 19 juni kl 15:00. Detta är den viktigaste matchen att vinna då det är det svagaste laget i gruppen oavsett vilket lag det blir. Matchen sänds av SVT och via live stream av SVTPlay. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Sverige - Playoff B vinnare.

Det är ännu inte klart vilket av landslagen Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irland som blir Sveriges motståndare. Så fort Playoff B är färdigspelat kommer spelbolagen att ha odds på Sveriges andra match i EM.

Sverige möter Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irlandi Fotbolls EM 2021

Sveriges laguppställning i fotbolls EM 2021

Det är givetvis svårt att gissa Sveriges och våra motståndares laguppställningar i fotbolls EM 2021. Mycket kan ännu hända och allt hänger på vilken form spelarena visar inför EM. Vi tror på följande lag för Sveriges del!
Sveriges laguppställning mot Spanien 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Larsson, Forsberg
Anfall: Isak, Quaison

Speltips Sverige - Bosnien, Nordirland, Slovakien eller Irland 19 juni 2021

Sverige möter här ett på pappret svagare motstånd. Detta är en match som vi måste vinna oavsett om det blir Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irland! Klart sämst för Sverige är att möta Irland som i så fall skulle få fördel av hemmaplan.

Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irland är alla bra landslag, men de är trots allt sämre än Sverige. Irland på hemmaplan skulle dock innebära en jämn match där vi troligtvis skulle vara underdogs. Oavsett vilket motståndet blir måste Sverige gå för seger.

Speltips. Vi återkommer med ett speltips när motståndet är klart!

Livestream Sveriges andra EM match 19 juni 2021

Sveriges andra Em match sänds i SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVT Play. Denna livestream kostar ingenting extra och är dessutom helt reklamfri. SVT Play sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på EM 2021!